Wybuchowy DIP i cztery strony świata

0 (0 ocen)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Pyszny dip z masła orzechowego i jogurtu w połączeniu z chrupiącymi warzywami i owocami to przekąska idealna.

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - marchewka: 2 sztuki
    - seler naciowy: 0.33 sztuki
    - jabłko: 2 sztuki
    - precelki: 0.5 szklanki

    - masło orzechowe: 1 łyżka
    - jogurt (waniliowy): 180 gramów
    - cynamon (mielony): 0.5 łyżeczki
    - rodzynki (sułtańskie): 2 łyżki
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Wybuchowy dip i cztery strony świata - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Warzywa i jabłka umyć. Marchew obrać. Cztery wąskie łodygi selera naciowego pokroić na kawałki, marchewkę pokroić na słupki. Jabłka pokroić w ósemki.
  • 2. Jogurt wymieszać z masłem orzechowym i rodzynkami. Dodać cynamon. Przełożyć do ładnej miseczki. Podawać z warzywami, jabłkiem i precelkami.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Impreza Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować