Surówka z kiszonej kapusty z sezamem

0 (0 ocen)

  • 1 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Pyszna wariacja na temat surówki z kiszonej kapusty.

  • 1 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • kapusta kiszona-500 g
    marchewka mała
    mała cebula czerwona
    olej-3-4 łyżki
    cukier -2 łyżeczki
    sezam-2 łyżeczki
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Surówki Dodatki

Surówka z kiszonej kapusty z sezamem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę odcisnąć i poszatkować.
    2. Marchewkę umyć, obrać i zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Cebulę pokroić drobną kostkę.
    3. Kapustę wymieszać z marchewką, cebulą i olejem. Dodać cukier, sól i pieprz do smaku. Posypać sezamem.
    Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować