press ENTER to search
4.38 (194 ocen)
moje
Tak przygotowane rydze będą idealnym dodatkiem do pierożków, nadzienia oraz usmażenia na maśle, po wcześniejszym wymoczeniu rydzy w zimnej wodzie z nadmiaru soli, tak zapasteryzowane rydze mogą stać w piwnicy nawet rok!
lub
Wczytywanie...
Możesz przeciągać obrazy, aby zmienić ich kolejność. Pierwszy zostanie użyty jako obraz główny.
4.36 (220 ocen)
4.29 (276 ocen)
4.25 (244 ocen)
4.42 (185 ocen)
4.33 (224 ocen)
4.5 (143 ocen)
4.34 (362 ocen)
4.51 (182 ocen)
3.75 (602 ocen)
3.92 (1070 ocen)
4.55 (259 ocen)
3.54 (513 ocen)
3.55 (587 ocen)
Dodane przez: Jola1977-1977
5 (8 ocen)
Inspiracje, porady i sezonowe przepisy wybrane przez redakcję Przyślij Przepis.
Komentarze