REKLAMA
Pieczeń z mięsa mielonego jest bardzo uniwersalnym daniem - możemy zjeść ją na obiad na gorąco lub wystudzić i zrobić z nią kanapki. Wersja z papryką przypadła nam do gustu:).
Porady
Znakomita na ciepło - do obiadu i na zimno - do chleba zamiast wędliny.
Smaczna pieczeń. Pyszna na zimno - do kanapki, jak i na ciepło do obiadu.
Dość często robię taką pieczeń z mięsa mielonego, bo to uniwersalna i tania potrawa obiadowa, ale też - w wersji na zimno - smaczna domowa wędlina. Dziś to właściwie pieczeń rzymska, bo z jajkami na twardo w środku. Na pewno będzie to doskonałe danie na wielkanocny stół.
Ta pieczeń dobrze smakuje na ciepło i na zimno. Można zastąpić nią wędlinę.
Tym razem chciałam zaprezentować prostą i bardzo smaczną pieczeń z pieczarkami. U mnie sprawdza się na co dzień i podczas rodzinnych imprez. Polecam!
Smaczna pieczeń. Pyszna na zimno - do kanapki, jak i na ciepło do obiadu.
Komentarze