Pasta twarogowa z wędliną i szczypiorkiem

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 2 osób

Smaczna pasta twarogowa z dodatkiem wędliny i szczypiorku. Polecam na kanapki.

  • 20 min
  • Dla 2 osób

Składniki:

  • 100 g twarogu
    100 g wędliny
    1 łyżka pokrojonego szczypiorku
    3 łyżki majonezu chrzanowego
    sól do smaku
    pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty do chleba

Pasta twarogowa z wędliną i szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Twaróg rozgniatamy widelcem. Wędlinę kroimy na drobno i dodajemy do twarogu razem ze szczypiorkiem i majonezem. Przyprawiamy do smaku i mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Szczypiorek Wędlina Twaróg

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować