Pasta twarogowa z papryką i szczypiorkiem

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Zapraszam na smaczną pastę. Przygotowana z dodatkiem kolorowej papryki i szczypiorku, serka ziołowego i jogurtu. Polecam.

  • 20 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 100 g twarogu
    80 g czerwonej papryki
    80 g zielonej papryki
    80 g żółtej papryki
    1 cebula szalotka
    100 g serka z ziołami
    2 łyżki jogurtu greckiego
    sól do smaku
    pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Kanapki Dodatki Pasty

Pasta twarogowa z papryką i szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Papryki myjemy i osuszamy z wody, kroimy w drobną kosteczkę. Szczypiorek myjemy i osuszamy z wody, kroimy na drobno. Cebulkę obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę.
    Do miski wkładamy twaróg i kruszymy. Dodajemy pokrojone papryki, cebulę, szczypiorek, serek z ziołami, jogurt grecki. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem, mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jogurt grecki Twaróg Warzywa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować