Pasta jajeczna z serkiem topionym i porem

5 (1 ocen)

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Zapraszam na smaczną pastę do pieczywa. Przygotowana z jajek i serka topionego z dodatkiem szczypiorku i pora, doprawiona majonezem i przyprawami. Polecam.

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 2 ugotowane na twardo
    50 g pora
    1 serek topiony ( 100 g )
    2 łyżki pokrojonego szczypiorku
    1 łyżka majonezu
    sól do smaku
    pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z serkiem topionym i porem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta jajeczna z serkiem topionym 1. Jajka obieramy ze skorupek i kroimy w małą kosteczkę. Por myjemy i osuszamy z wody, kroimy w drobną kosteczkę. Szczypiorek myjemy i osuszamy z wody, kroimy na drobno. Serek topiony kroimy w kostkę. Do miski przekładamy pokrojone składniki i dodajemy majonez oraz doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dokładnie rozgniatamy i mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Serek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować