PAPRYKOWA PANIERKA do panierowania

4.98 (195 ocen)

  • 10 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

PAPRYKOWA PANIERKA do panierowania wychodzi bardzo aromatyczna i pyszna dzięki dodatku wędzonej papryki. Świetnie wpływa na walory smakowe panierowanego w nim mięska. Czasami warto co nie co coś zmienić czy dodać by otrzymać naprawdę ciekawe smakowo danie

  • 10 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • szklanka bułki tartej
    2 łyżki mielonej słodkiej papryki
    1 łyżka mielonej wędzonej papryki
    2 łyżki przyprawy do kurczaka
Wystaw ocenę:

4.98 (195 ocen)

Zobacz również:

Polędwica Polędwiczki Dodatki

Paprykowa panierka do panierowania - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy ze sobą i panierka jest gotowa do panierowania w niej mięska.

Porady

dla wielbicieli ostrzejszych smaków można dodać dodatkowo 1 łyżkę mielonej ostrej papryki

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Mielenie Wędzenie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować