REKLAMA

Paprykarz domowy z wędzoną makrelą

wyświetlono: 779 | dodany do książki kucharskiej: 3 | polecenia: 0

zdrowy paprykarz, bo domowy, bez konserwantów i smaczny

opublikowany: 13.02.2013
Udostępnij Pinterest
  • dla 2 osób
  • 30 min
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 makrela 200 gram
    1 słoiczek paprykarzu z domowej spiżarni
    Dekoracja:
    papryka marynowana
    ogórek kiszony
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

Kuchnia:

Posiłek:

Jak zrobić Paprykarz domowy z wędzoną makrelą?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrelę pozbawić skóry i osci, rozdrobnić ale niezbyt drobno.
    Dodać tyle paprykarzu, ile lubimy, połączyć, ozdobić np. papryką marynowaną i kiszonym ogórkiem.
    Odstawić na 30 minut, w chłodne miejsce, aby smaki się połączyły i zajadać.
Dodaj do książki kucharskiej
Wyślij Udostępnij Podziel się Wyślij

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Komentarze

Podobne przepisy

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE