REKLAMA
Tak przygotowany , domowy , aromatyczny paprykarz , doskonale sprawdzi się na kanapki w postne dni lecz nie tylko . Wykonanie go , nie zajmuje zbyt wiele czasu , a dostępne składniki to dodatkowy plus .
(średnia 5 z 2 głosów)
Porady
Taki paprykarz możemy podać na ciepło i zimno . U mnie w domu jadamy na zimno . Dodatek ostrej papryki należy kontrolować , jest barrrdzo ostra :)
Domowy PAPRYKARZ z wędzoną makrelą to prosta i smaczna a przede wszystkim pełnowartościowa pasta pasująca zarówno do grzanek jak i świeżego pieczywa. Przygotowując ją w domu wiesz co jesz a jej przygotowanie wcale nie jest takie trudne jak się wydaje.
zdrowy paprykarz, bo domowy, bez konserwantów i smaczny
Szybki obiad to u nas najczęściej sałatka. W czasie gdy gotuje się ryż wystarczy tylko pokroić składniki i obiad gotowy.
Doskonała pasta na kanapki
Komentarze