Leczo z tofu

0 (0 ocen)

  • 60 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Leczo w wersji wege. 

  • 60 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 kostka tofu naturalnego marynowanego w chili
    1 opakowanie passaty pomidorowej 400 g
    250 g fasolki szparagowej
    1 papryka
    150 g cukinii
    1 cebula
    1/2 łyżki pstrej pasty paprykowej
    sól, pieprz
    zioła prowansalskie
    słodka papryka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Leczo

Leczo z tofu - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebulę obrać, posiekać i zeszklić w rondlu spryskanym olejem. Dodać pokrojone warzywa, podsmażyć, podlać niewielką ilością wody, przyprawić i dusić około 20 minut. Zalać passatą, dodać pokrojone w kostkę tofu i gotować 10 minut. oprawić do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Marynowane tofu Papryka Cukinia

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować