jajeczne kotleciki z koperkiem

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 30 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Pożywne danie do przyrządzenia w kilka chwil.

  • 30 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 10 ugotowanych jajek
    1 Szklanka bułki tartej
    0,5 szklanki śmietany 18 %
    Koperek
    Natka pietruszki
    Pieprz,
    sól
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Jajeczne kotleciki z koperkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka obrać , pokroić w bardzo drobną w kostkę. Dodać bułkę tartą i przyprawy. Następnie dodać śmietanę i wymieszać.
  • 2. Świeży koperek i natkę pietruszki również drobno pokroić i dodać do masy jajecznej.
  • 3. Całość wymieszać. Z masy utworzyć kotlety, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na złoty kolor.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Koper

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Smażenie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować