Chrzan z jabłkiem do białej kiełbasy

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Taki chrzan ma puszystą konsystencję, smakuje znakomicie i jest idealny do białej kiełbasy.

  • 15 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 czubate łyżki startego chrzanu
    sok z połowy limonki
    2 jabłka
    1 łyżeczka cukru pudru
    1 łyżka czubata śmietany 18%
    1 łyżka majonezu
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Majonez Pasty

Chrzan z jabłkiem do białej kiełbasy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Obrane jabłka zetrzeć na średnich oczkach tarki, dodać je do chrzanu, wcisnąć sok z limonki, dodać cukier puder, wymieszać z majonezem i śmietaną. Schłodzić.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować