Przyślij Przepis 5/2018

Gdy do kuchni zawita wiosna, od razu nabieramy ochoty na przygotowanie kolorowych dań z dużą ilością warzyw, a zwłaszcza nowalijek. Chrupiąca rzodkiewka wspaniale sprawdza się nie tylko w sałatkach. Czy próbowaliście kiedyś podać ją na ciepło albo w cieście jako główny składnik wytrawnych muffinek? Warzywne dania to też sposób na błyskawiczny obiad: tagliatelle ze szpinakiem czy zupa koperkowa z lanymi kluseczkami to tylko niektóre z ciekawych propozycji.

Liczba przepisów: 22

4.49 (159 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Schabowy przekładaniec

4.49 (159 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Schabowy przekładaniec

Kasia_S idealny na ciepło na obiad ale będzie również smakował na zimno na kanapki 1 godz. 30 min

4.49 (157 ocen)

Opublikowany w Magazynie
wiktoria dzwonek

4.5 (193 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Sałatka warstwowa z rzodkiewką

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Rzodkiewkowe muffinki

4.48 (174 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Jajka w sosie buraczkowym z kiełkami brokułu

4.98 (161 ocen)

Opublikowany w Magazynie
kghyh

To może cię zainteresować