Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 5/2017

Jak sami doskonale wiecie, na grillu można przygotować prawdziwą ucztę: warzywa, mięsa, kotlety, ryby, a nawet ser pleśniowy. Tajemnica ich niezwykłego smaku tkwi w marynatach i przyprawach. Nie może też zabraknąć słodkości: grillowane banany, gruszki czy ananasy zachwycą zwłaszcza najmłodszych. Świetnym dodatkiem do grillowanych dań będą sałatki, sosy i napoje. Życzymy smacznego biesiadowania!

Liczba przepisów: 24

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Grillowana karkówka w pikantnej marynacie

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-1qy1hf8

4.5 (197 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Grillowane roladki z bakłażana i sera feta

4.49 (170 ocen)

Opublikowany w Magazynie
kofty

4.5 (191 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Greckie Kofty.

5 (164 ocen)

Opublikowany w Magazynie

To może cię zainteresować