Kajzerki z masłem i miodem

5 (200 ocen)

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Nigdy nie lubiłam słodkości na śniadanie, ale tak podane od niedawna na prawdę mi smakują. Tak przygotowanymi bułeczkami poczęstował mojego męża nasz ksiądz. To bardzo szybkie i smaczne śniadanko.

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 bułki kajzerki
    masło wedle uznania
    miód pszczeli wedle uznania
Wystaw ocenę:

5 (200 ocen)

Zobacz również:

Pieczywo Bułki Przekąski

Kajzerki z masłem i miodem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • jk 1. Bułki kroję na pół, wstawiam do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i zapiekam aż się staną chrupiące ok. 5-7 minut. Od razu smaruje masłem i polewam miodem, gotowe.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Bułka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować