Pasta jajeczna

5 (162 ocen)

  • 20 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Doskonała pasta śniadaniowa.

  • 20 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 3 jajka
    cebula

    2 łyżki majonezu
    pieprz młotkowany z kolendrą
    szczypta pieprzu cayenne
    sól do smaku
Wystaw ocenę:

5 (162 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. Wszystko ze sobą połączyć dodając majonez, pieprz i sól. Podać na liściu sałaty. Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cebula Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Impreza Gotowanie Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować