REKLAMA
Trudno powiedzieć, czy to jeszcze zupa, czy już gulasz. Oryginalny przepis pochodzi z Gruzji. Moja wersja dostosowana jest do naszych warunków. Zupa jest bardzo gęsta, treściwa o wyrazistym smaku. Najlepiej podawać w miseczkach, żeby była jak najdłużej gorąca. Należy popijać czerwonym winem.
Idealna propozycja na przekąskę w ciągu dnia, lekką kolację czy posiłek do pracy.
Sajgonki warzywne - pyszne, kolorowe, zdrowe i najważniejsze - szybkie w wykonaniu!
Aromat tego dania, składającego się z grillowanej tureckiej kofty oraz zestawu dodatków pochodzących z wschodniego regionu Morza Śródziemnego budzi najwspanialsze wspomnienia z podróży.
Ulubiony wietnamski kurczak mojej rodziny przeniesiony do domowej kuchni urozmaicony indyjską raitą miętową
Bardzo prosty przepis na małże. A przy tym świetny. Dużo, dużo czosnku, chili, szalotka. Dosyć ostre i pyszne! 15 minut i efektowne danie można podawać.
Święta, święta i po świętach niestety czas wracać znowu do swoich obowiązków prasowych. Do tego zrobiło się bardzo zimno, dlatego dzisiaj robimy kurczaka teriyaki z pysznymi kopytkami szpinakowymi. Cieplej się zrobiło? Mam nadzieję; )
Ostatnio skomentowane
Tradycyjna pasta jajeczna