Dziś Niedziela może chcecie przepis na szybką surówkę do dań drugich, zapewne każdy potrafi taką wykonać mimo to podam przepis a także zapraszam do obserwacji bloga kuchnia domowa agi
10 min
Dla 4 osób
Łatwy
Składniki:
6 dużych lub 12 małych rzodkiewek,
2 średnie ogórki szklarniowe lub 4 gruntowe,
2 średnie pomidory,
1 płaska łyżka soli drobnej,
0,5 łyżeczki pieprzu czarnego,
4 z górką łyżki śmietany 18 %
Surówka trzykolorowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.Warzywa umyć następnie rzodkiew pokroić w mniejsze plastry posolić i odstawić następnie dodać ogórka pokrojonego dowolnie i wymieszać razem z rzodkiewką
2.Następnie wkroić pomidora posolić go wsypać pieprz wymieszać i dodać śmietanę również wymieszać i gotowe
Komentarze