Surówka z kapustą pekińską i majonezem

4.43 (170 ocen)

  • 10 min

Surówka z kapusty pekińskiej z majonezem - pyszny i szybki dodatek do drugiego dania, burgerów, hot-dogów, tostów itp.

  • 10 min

Składniki:

  • średnia kapusta pekińska,
    pół czerwonej cebuli,
    2 łyżki posiekanej natki pietruszki,
    majonez,
    sól,
    pieprz,
    cukier,
    marchew.
Wystaw ocenę:

4.43 (170 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Surówki Tosty

Surówka z kapustą pekińską i majonezem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Warzywa oczyszczamy, kapustę szatkujemy, cebulę drobniutko siekamy, a marchew ścieramy na grubych oczkach tarki. Warzywa mieszamy ze sobą, doprawiamy i łączymy z majonezem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować