Sernik na zimno z brzoskwiniami

4.5 (142 ocen)

Szybkie i proste ciasto na zimno, dla wielbicieli brzoskwiń

Składniki:

  • 0,5 kg serka homogenizowanego
    3 galaretki brzoskwiniowe
    1 puszka brzoskwiń
    1 cukier waniliowy z prawdziwą wanilią
    3 łyżki cukru pudru
Wystaw ocenę:

4.5 (142 ocen)

Zobacz również:

Serniki Sernik na zimno Desery

Sernik na zimno z brzoskwiniami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 2 galaretki rozpuścić w pół litra gorącej wody.
    Trzecią rozpuścić oddzielnie w 1,5 szklanki gorącej wody.
    Brzoskwinie odcedzić i pokroić na cząstki.
    Serek homogenizowany wymieszać z cukrem z prawdziwą wanilią, z cukrem pudrem, dwiema tężejącymi galaretkami i połową pokrojonych na cząstki brzoskwiń. Masę wylać do tortownicy o wym 23 cm.
    Wstawić do lodówki. Kiedy masa stężeje ,wyłożyć na nią pozostałe brzoskwinie i zalać galaretką.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Brzoskwinie Ser biały

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować