Sałatka z tuńczykiem, pieczarkami i rukolą

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Szybka i bardzo smaczna sałatka z tuńczykiem, pieczarkami i rukolą.

  • 20 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • puszka tuńczyka w oleju
    puszka groszku
    pieczarki-250 g
    2 garści rukoli
    2 łyżki majonezu
    sól i pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Sałatka z tuńczyka

Sałatka z tuńczykiem, pieczarkami i rukolą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka i groszek odsączyć, wrzucić do miski.
    2. Pieczarki umyć, oczyścić, pokroić w półplasterki i sparzyć wrzątkiem, dodać do tuńczyka i groszku.
    3. Rukolę posiekać, dodać do reszty składników.
    4. Dodać majonez, przyprawy i wymieszać. Odstawić do przegryzienia się składników. Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Sałata Warzywa

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować