Sałatka z tuńczykiem

0 (0 ocen)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Pożywna i pyszna. Zawsze zjadam ją na II śniadanie.

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • TUńCZYK, MAKARON RYżOWY:
    - makaron ryżowy: 0.5 opakowania
    - tuńczyk w oleju puszka: 1 puszka
    - majonez: 1 łyżka
    - jogurt grecki naturalny: 2 łyżki
    - sól, pieprz, przyprawy wg uznania: 2 szczypty
    - kukurydza konserwowa: 0.5 puszki
    - seler konserwowy: 1 opakowanie
    - jajka kurze: 4 sztuki
    - ogórek kiszony: 2 sztuki
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka z tuńczykiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka odlewamy z zalewy. Makaron gotujemy zgodnie ze wskazówka na opakowaniu. Jajka gotujemy na twardo. Wszystkie składniki mieszamy, doprawiamy według uznania.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Piknik

Podobne przepisy

To może cię zainteresować