Roladki z obłędnym nadzieniem. Pyszne nadziewane roladki, które zniknęły ze stołu w mgnieniu oka. Wystarczy kilka prostych składników, spróbuj i przekonaj się sam.
Roladki z papryką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.Mięso myję, osuszam, kroję w plastry, delikatnie rozbijam, Mięso doprawiam pieprzem oraz solą.
Czosnek obieram, przeciskam przez praskę. Paprykę myję, usuwam nasiona, kroję w drobną kostkę. Szczypiorek drobno siekam. Warzywa przekładam do naczynia, dodaję ser parmezan oraz majonez. Wszystko dokładnie mieszam.
Tak przygotowany farsz nakładam na każdy kawałek mięsa i zwijam w roladki.
2.Roladki panieruję w bułce tartej w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej.
Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
Komentarze