PRZEKĄSKA Z ŁOSOSIEM I KREMEM KOPERKOWYM

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Zaskocz swoich gości i przygotuj tę szybką i efektowną przekąskę!

  • 15 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 200 g naturalnego serka homogenizowanego,
    5 kromek ciemnego chleba,
    pęczek koperku,
    100 g wędzonego łososia,
    cytryna,
    2 łyżki miękkiego masła,
    sól, '
    pieprz.
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Krem Przekąski

Przekąska z łososiem i kremem koperkowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Koperek drobno siekam (1/3 pęczka zostawiam do dekoracji).

    Serek ucieram na gładko wraz z masłem.

    Gotową masę przyprawiam wg własnego smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Dodaję koperek, mieszam.

    Każdą kromkę chleba kroję na cztery kwadraty, smaruję masłem.

    Następnie układam kawałki łososia, skrapiam sokiem z cytryny.

    Na wierzch nakładam krem koperkowy, dekoruję pozostałymi gałązkami.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Koper Łosoś

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować