Pomidorowa pasta sardynkowa

5 (2 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 2 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Pyszna pasta z sardynek z dodatkiem keczupu i koncentratu pomidorowego.

  • 2 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 250 g sardynek w oleju z puszki, filety bez skóry i ości
    łyżka keczupu
    150 g koncentratu pomidorowego
    pęczek szczypiorku
    szafran, papryka słodka, czosnek granulowany, suszona natka pietruszki
Wystaw ocenę:

5 (2 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pomidorowa pasta sardynkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • pasta 1. Sardynki odcedzamy z oleju. Sardynki, keczup, koncentrat pomidorowy, posiekany szczypiorek oraz przyprawy mieszamy widelcem do połączenia składników.

    Pastę podajemy z grzankami.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Sardynki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować