Pomidorowa pasta jajeczna

4.99 (164 ocen)

Smaczna pasta pomidorowa, stanowi doskonały dodatek do świeżego pieczywa na śniadanie lub kolację.

Składniki:

  • 5 jajek ugotowanych na twardo

    2 łyżeczki koncentratu pomidorowego

    1 łyżeczka musztardy

    3 łyżki majonezu

    1 łyżka oleju

    pół pęczka szczypiorku

    sól,pieprz
Wystaw ocenę:

4.99 (164 ocen)

Pomidorowa pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • przygotowanie 1. Ugotowane jajka obieramy, kroimy w drobną kostkę, szczypiorek drobno siekamy.Do pasty dodajemy koncentrat pomidorowy,majonez, musztardę oraz olej, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Porady

Podajemy ze pieczywem.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie Obiad Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować