Pieczywo czosnkowo-koperkowe

0 (0 ocen)

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Jedna z moich ulubionych zakąsek/przystawek. Tym razem w wydaniu ze świeżym koperkiem zachwycają zarówno smakiem jak i zapachem. Mmmmm uwielbia

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - półbagietka: 1 sztuka
    - Ząbki czosnku: 5 sztuk
    - masło: 2 łyżki
    - drobno posiekany koperek: 1 łyżeczka
    - sól i pieprz do smaku: 1 sztuka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pieczywo Przystawki

Pieczywo czosnkowo-koperkowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pół-bagietkę kroimy na kawałki, odkładamy. W miseczce mieszamy masło z pieprzem, solą, koperkiem i wyciśniętym czosnkiem. Smarujemy nim pieczywko. Zapiekamy w piekarniku ( 180 stopni ) około 10 minut.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Czosnek Koper

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować