Pasta twarogowa z łososiem

4.5 (162 ocen)

  • 15 min

Pyszna pasta do pieczywa na śniadanie lub kolację.

  • 15 min

Składniki:

  • 125 g łososia wędzonego na gorąco
    250 g twarogu półtłustego
    1 malutka czerwona cebula
    1 łyżka posiekanego koperku
    2 łyżki majonezu
    sól
Wystaw ocenę:

4.5 (162 ocen)

Zobacz również:

Dodatki Pasty

Pasta twarogowa z łososiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Z łososia zdejmujemy skórę, rozdrabniamy i miksujemy blenderem. Dodajemy pokruszony twaróg i majonez i miksujemy na gładką masę.
  • 2. Czerwoną cebulkę kroimy w bardzo drobną kostkę i wraz z posiekanym koperkiem dodajemy do masy. Doprawiamy niewielką ilością soli i dokładnie mieszamy. Podajemy jako dodatek do pieczywa.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Łosoś Twaróg

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować