PASTA JAJECZNA ZE SZCZYPIORKIEM

5 (142 ocen)

PRZEPYSZNA DO MIĘKKICH BUŁECZEK NA ŚNIADANIE I KOLACJE

Składniki:

  • 6 JAJEK
    6 ŁYŻEK POSIEKANEGO SZCZYPIORKU
    1/2 ŁYŻECZKI CHRZANU
    1/2 ŁYŻECZKI MUSZTARDY
    1 1/2 ŁYŻKI MAJONEZU
    1 1/2 ŁYŻKI JOGURTU NATURALNEGO
    SÓL I PIEPRZ
Wystaw ocenę:

5 (142 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić. Starkować na tarce o małych oczkach, dodać pokrojony szczypiorek, chrzan, musztardę, majonez i jogurt naturalny, sól i pieprz. Dokładnie wymieszać. Lekko schłodzić w lodówce.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować