PASTA JAJECZNA ZE SZCZYPIORKIEM I RZODKIEWKĄ

4.5 (162 ocen)

  • 20 min

Pasta jajeczna jest pyszna i zdrowa. W sam raz na śniadanie.

  • 20 min

Składniki:

  • • 4 jajka
    • 1 pęczek rzodkiewek
    • 1 pęczek szczypiorku
    • 3 łyżki majonezu
    • Sól, pieprz, natka, plasterki jajka i rzodkiewki do dekoracji
Wystaw ocenę:

4.5 (162 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem i rzodkiewką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Pokrój w drobną kostkę. Rzodkiewki umyj, osusz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Szczypiorek umyj, osusz i posiekaj. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszaj. Dodaj majonez. Dopraw do smaku sola i pieprzem, wymieszaj. Pastę podawaj z ciemnym pieczywem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Notka redakcyjna

Jeśli posmakował Wam ten przepis, zobaczcie też inne przepisy na dania z jajek. 

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować