Majonez z awokado

0 (0 ocen)

Idealny do jajek lub jako pasta do pieczywa. Dużo zdrowszy od klasycznego i dużo smaczniejszy:)

Składniki:

  • 2 dojrzałe awokado
    3-4 łyżki oleju rzepakowego
    1-2 łyżeczki musztardy
    1-2 ząbki czosnku
    1-2 łyżeczki soku z cytryny
    sól czarna
    pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Jajko Przystawki Majonez

Majonez z awokado - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki umieścić w blenderze i zmiksować
    na gładką pastę. Doprawić do smaku solą (czarna jeśli
    uda Wam się zdobyć sprawdzi się tu świetnie ponieważ
    nadaje jajeczny posmak) i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Awokado Jajka Olej

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wielkanoc Wielkanoc

Podobne przepisy

To może cię zainteresować