Koreczki z sera i szynki z oliwkami ( lub marynowanymi pieczarkami)

4.5 (154 ocen)

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Przekąski idealne na każdą okazje. Sprawdzą się zarówno na domówkach jak i podczas świąt.

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • koreczki szynki i sera:
    szynka konserwowa w plasterkach ( ok. 200g),
    ser żółty w plasterkach ( ok. 200g),
    oliwki lub pieczarki konserwowe,
Wystaw ocenę:

4.5 (154 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Koreczki

Koreczki z sera i szynki z oliwkami ( lub marynowanymi pieczarkami) - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Na każdym plasterku szynki układamy plasterek sera i razem zwijamy w rulon. Szynkowo-serowe rulony kroimy na 4 cześć, nabijamy na wykałaczki razem z oliwkami lub pieczarkami w dowolnej kolejności :) Z jednego rulonu powstają 2 koreczki. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Święta Karnawał Impreza

Podobne przepisy

To może cię zainteresować