Koreczki z szynki i ogórka

4.5 (163 ocen)

  • 60 min

Smaczna i szybka przekąska

  • 60 min

Składniki:

  • ogórki konserwowe

    serek typu "Almette", "Ostrowia" o smaku chrzanu

    plastry szynki konserwowej
Wystaw ocenę:

4.5 (163 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Koreczki z szynki i ogórka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Koreczki z szynki i ogórka 1. Plastry szynki posmarować serkiem chrzanowym, położyć ogórka i zwinąć w roladkę. włożyć do lodówki do schłodzenia. Roladki pociąć na 1,5 - 2 cm plastry, wbić wykałaczkę i układać na półmisku.Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować