Klopsiki pieczarkowo- serowe

0 (0 ocen)

Zawsze urozmaicam klopsiki na różne sposoby

Składniki:

  • - 0,5 kg mielonego
    - 1 cebula
    - pieczarki 0,5 kg
    - kostka sera żółtego
    - natka pietruszki
    - sol, pieprz, vegeta
    - 3 jajka
    - bułka tarta
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Klopsiki pieczarkowo- serowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • image-0ybf3f3 1. Cebulkę podsmażamy z pieczarkami pokrojonymi w kostkę.
    Mięso wyrabiamy dodajemy pieczarki z cebulką, żółty ser startu na dużych oczkach, natkę pietruszki, wbijamy jajka doprawiamy do smaku, formujemy małe klopsiki które obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować