Fasolowe brownie

0 (0 ocen)

  • 60 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Mocno kakaowe brownie fasolowe.

  • 60 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Ciasto:
    Puszka czerwonej fasoli
    Dojrzały banan
    1,5 łyżki masła
    Dwa jajka
    2 łyżki cukru
    Łyżeczka proszku do pieczenia
    1,5 łyżki gorzkiego kakao
    Polewa:
    1,5 łyżki masła
    Łyżka miodu
    Łyżka gorzkiego kakao
    1,5 wody
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Ciasta Jajko

Fasolowe brownie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Czerwona fasola musi być mocno przepłukana. Banana pokroić w plasterki. Wszystkie składniki na ciasto umieścić w jednej misce. Zblendować na gładką masę. Ciasto wylać do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Piec 40/45 minut w 180 stopniach. Składniki na polewę zagotować w garnuszku, a następnie polać nimi brownie.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Banany Fasola Jajka Kakao Miód

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować