Farsz kapuściano mięsny

0 (0 ocen)

  • 2 godz.
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Farsz można wykorzystać do pierogów, krokietów.

  • 2 godz.
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 2 kg kapusty kiszonej
    1,5 kg mięsa np. Łopatki
    3 duże cebule
    Vegeta
    Sól
    Pieprz
    Olej do przesmażenia
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pierogi Krokiety

Farsz kapuściano mięsny - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapuste gotujemy do miękkości tak samo mięso. W miedzy czasie obierany cebulę I kroimy w drobna kostke . Ugotowaną kapuste I mięso odcedzamy I studzimy przepuszczamy przez maszynkę. Wszystko razem przesmażamy na głębokiej patelni doprawiamy przyprawami wg uznania.
    Gotowy I wystudzony farsz wykorzystujemy do pierogów , krokietow.
    Smacznego
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Farsz Łopatka Mięso

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Impreza Gotowanie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować