Farsz kapuściano mięsny

  • wyświetlono: 119 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Farsz można wykorzystać do pierogów, krokietów.

karolinajedynak24
  • 100 porcje
  • 120min
  • Łatwy

Składniki

2 kg kapusty kiszonej
1,5 kg mięsa np. Łopatki
3 duże cebule
Vegeta
Sól
Pieprz
Olej do przesmażenia

Sposób przygotowania przepisu:

Farsz kapuściano mięsny

  • 1. Kapuste gotujemy do miękkości tak samo mięso. W miedzy czasie obierany cebulę I kroimy w drobna kostke . Ugotowaną kapuste I mięso odcedzamy I studzimy przepuszczamy przez maszynkę. Wszystko razem przesmażamy na głębokiej patelni doprawiamy przyprawami wg uznania.
    Gotowy I wystudzony farsz wykorzystujemy do pierogów , krokietow.
    Smacznego

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

mięsopierogifarszłopatkakrokiety .

Komentarze

Podobne przepisy

pierogi palce lizać!

Dodane przez: Neblina36

Pierogi z farszem mięsno-dyniowym

Te pierogi mają wspaniały farsz,...

Pierogi z farszem drobiowo-brokułowym

Dodane przez: czarrna

Pierogi z farszem drobiowo-brokułowym

Pierogi z zielonym wnętrzem

Pierogi z farszem z pasztetowej

Dodane przez: teresa-kr

Pierogi z farszem z pasztetowej

Farsz wymyśliłam sama, mężowi...

pierogi- farsz z mięsem i ziemniakami

Dodane przez: Malwina29

pierogi - farsz z mięsa i ziemniaków

te pierogi królują na naszym stole...

Kreatywne pierogi

Dodane przez: 2milutka

Francuskie pierogi z kreatywnym farszem

Lekka przekąska na ciepło z francuskim...

Pierogi z farszem z pieczonej dyni

Dodane przez: wedith1

Pierogi z farszem z pieczonej dyni

Pieczona dynia z oliwą i tymiankiem...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE