Farsz na pierogi z mięsem

4.48 (153 ocen)

  • 1 godz. 20 min
  • Dla 1 osoby

Smaczny farsz na pierogi z mięsem

  • 1 godz. 20 min
  • Dla 1 osoby

Składniki:

  • PRZYPRAWY DO GOTOWANIA MIĘSA
    500g pręgi wołowej lub łopatki wołowej
    500g udka z kurczaka
    2 marchewki
    1 por
    1 seler
    ziele angielski
    pieprz najlepiej w ziarnach
    PRZYPRAWY DO MIĘSA
    sól
    pieprz
    majeranek
    bułka tarta
    woda
Wystaw ocenę:

4.48 (153 ocen)

Zobacz również:

Pierogi Pierogi z mięsem

Farsz na pierogi z mięsem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1. Mięso wkładamy do garnka dodajemy przyprawy, i gotujemy przez 60-80minut.
    2. Ugotowane mięso mielimy razem z warzywami a przyprawy z rosołu zostawiamy i dodajemy przyprawy do mięsa.
    3.Dodajemy bułkę namoczoną w wodzie odciśniętą do mięsa.
    4. Mieszamy.
    5.Farsz jest gotowy!
    6.Smacznego!


    *Gdy mięso jest za suchę dodajemy trochę rosołu
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Farsz

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować