Chrupiące jajeczka

0 (0 ocen)

  • Dla 8 osób
  • Łatwy

szybkie przygotowanie i dużo zabawy w kuchni:)

  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - jajko surowe: 4 sztuki
    - szpinak mrożony: 0.5 opakowania
    - waflowe foremki vafini: 1 opakowanie
    - sól, pieprz: 1 szczypta
    - masło: 1 łyżeczka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Chrupiące jajeczka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Na patelni rozmrażamy szpinak.
  • 2. Dodajemy łyżeczkę masła i roztrzepane jajka.
  • 3. Smażymy przez chwile, aby jajko się ścięło.
  • 4. Doprawiamy sola i pieprzem.
  • 5. Następnie napełniamy nim waflowe jajeczka i ozdabiamy warzywkami tworząc kolorowe buźki.
    Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Szpinak

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować