Przyślij Przepis! Wydanie Specjalne 11/2014

Każdy powód do biesiadowania jest dobry i każdy warto godnie uczcić. Czym? Daniami z szynką, schabem i karkówką. Na świąteczny stół postawcie wyśmienite pieczyste (s. 16-25), a z okazji ważnego jubileuszu faszerowane mięsiwa (s. 12-15). Urodziny i imieniny bliskich uczcijcie roladkami (s. 4-9), które zaskoczą smakiem. A co przygotować na niezobowiązującą wizytę przyjaciół? Na obiad idealne będą kotlety i pulpety (s. 38-43), zwłaszcza z pysznym sosem, a pod wieczór przekąski (s. 44-47), np. gulasz w cieście.

Liczba przepisów: 25

4.5 (154 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Szynka wieprzowa z rękawa

4.5 (154 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Szynka wieprzowa z rękawa

czarrna Smaczne danie obiadowe nie wymagające dużego nakładu pracy :) 2 godz. 30 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Szynka ze szpinakiem

4.5 (146 ocen)

Opublikowany w Magazynie
schab w skorupce

5 (1 ocen)

Opublikowany w Magazynie
żeberka

5 (1 ocen)

Opublikowany w Magazynie

żeberka z niespodzianką

Gosia Kowalczyk Zeberka na kolorowo 50 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Stek w pieprzu

4.5 (149 ocen)

Opublikowany w Magazynie
karkówka pieczona

4.5 (149 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Pieczona karkówka

anetamlp Znakomite mięso na zimno i na gorąco 12 godz. 20 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
karkówka

4.5 (158 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Schab w migdałach

4.5 (158 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Schab w migdałach

precelia Migdały dają niesamowity smak tego mięska. 8 godz.

To może cię zainteresować