JoannaG

JoannaG

O mnie:

Kocham gotować i tworzyć różne specjały lubię eksperymentować w kuchni i uczyć się nowości Prowadzę blog kulinarny http://rozowakuchnia.blox.pl/html

Liczba punktów za aktywność
209
Liczba obserwujących
2

Wyślij wiadomość
Bezy z ksylitolem
Użytkownik JoannaG w dniu 20.09.2017 15:26 opublikował przepis :

Bezy z ksylitolem

Zastanawiało mnie czy wyjdą bezy z ksylitolem,więc zabrałam się do roboty i stwierdziłam jak wyjdą to wam pokaże.Wyszły więc zobaczcie jak to wygląda.

Jabłuszka w karmelu z prażonym słonecznikiem
Użytkownik JoannaG w dniu 19.09.2017 17:30 opublikował przepis :

Jabłuszka w karmelu z prażonym słonecznikiem

Polecam wam ten pyszny deser.Same smakołyki w nim się znajdują. Prażony słonecznik,jabłuszka w karmelu( cukier trzcinowy zmielony dałam) do tego pyszna śmietana i amarantus-ki orzechowe

Torcik z jabłuszkiem, śmietaną i Chia
Użytkownik JoannaG w dniu 11.09.2017 12:53 opublikował przepis :

Torcik z jabłuszkiem, śmietaną i Chia

Dziś prezentuję wam pyszny torcik mój debiut wyszedł doskonały i w dodatku rodzinka i znajomi myśleli że to agrest jest hi hi.Miłe zaskoczenie ich spotkało torcik mega zaskakująco dobry.Polecam wam go kochani zdrowo i smacznie.

Babeczki z jabłkami
Użytkownik JoannaG w dniu 06.09.2017 15:24 opublikował przepis :

Babeczki z jabłkami

Jabłuszka czerwone, zielone czy żółte pyszne i zdrowe.Możemy je jeść na "surowo", parzone, duszone gotowane czy smażone.Dziś wam proponuje babeczki z jabłkami i rodzynkami.Szybko się robi a jeszcze szybciej piecze.

Jabłecznik z mascarpone
Użytkownik JoannaG w dniu 05.09.2017 13:25 opublikował przepis :

Jabłecznik z mascarpone

Wpadłam dziś na fajny pomysł z wykorzystaniem jabłuszek. Ciasto przekładane jabłkami i kremem z dodatkiem kokosu. Coś pysznego i efektownego. Mojej rodzinie przypasowało i chcą powtórki z rozrywki . Więc może za jakieś 2 tygodnie je powtórzę.

Zapiekanka warzywna z serem
Użytkownik JoannaG w dniu 24.08.2017 13:28 opublikował przepis :

Zapiekanka warzywna z serem

Lubicie zapiekanki?? bo ja bardzo, zawsze wybieram składnikami które najbardziej lubię i tak powstaje zapiekanka.Tym razem postawiłam na brokuł i ser jako główny składnik i nie zawiodłam się. Wyszło rewelacyjnie.

Ciasto z patiosna i bakali
Użytkownik JoannaG w dniu 22.08.2017 19:58 opublikował przepis :

Ciasto z patiosna i bakali

Patison mi zalegał, robiłam już leczo, smażonego i nadal było go w ciąż za dużo.Postanowiłam zrobić ciasto wszak z cukinii,marchewki buraczka i fasoli były pyszne to i z tego warzywka na pewno wyjdzie. Tak tez zrobiłam i oto jest pyszne w smaku przypominające murzynka .Dla wiadomości patison ma smak neutralny, a w cieście nie wyczuwalny w ogóle. Improwizacja się udała bakalie kakao i patison rewelacja.