Pasta kanapkowa z porem

4.5 (163 ocen)

  • 15 min

Na smaczne śniadanko lub kolacje, dobra pasta ze smażonym porem.Bardzo ciekawy smak.

  • 15 min

Składniki:

  • 2 średnie pory
    4 jajka
    100 g sera żółtego
    1 łyżka masła
    3 łyżki majonezu
    sól, pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (163 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta kanapkowa z porem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Gotujemy jajka na twardo. Smażymy na maśle pokrojonego w cienkie plasterki pora około 10 minut, mieszamy by się nie przypalił.
    Jajka siekamy w drobną kostkę, ścieramy ser na tarce, dodajemy przestudzonego pora, następnie dodajemy przyprawy do smaku i majonez, mieszamy dokładnie.
    Zajadamy z ulubionymi dodatkami :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Por

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować