Ryba po meksykańsku

4.44 (177 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Łatwe danie na różne okazje. Wszystkim smakuje i szybko znika ze stołu.

Składniki:

  • ● 1 kg filetów rybnych
    ● 2 cebule
    ● 2 czerwone papryki
    ● 1 puszka ananasa
    ● mały słoiczek koncentratu pomidorowego
    ● 1 mały słoiczek keczupu
    ● sól, pieprz
    ● mielona papryka
Wystaw ocenę:

4.44 (177 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Ryba po meksykańsku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybę smażymy. Osobno
    smażymy pokrojone w paski
    cebule, dodajemy pokrojone
    papryki. Smażymy, aż warzywa
    zmiękną. Dodajemy ananasy,
    syrop i chwilę dusimy.
  • 2. Dodajemy keczup i koncentrat,
    doprawiamy. Wkładamy
    rybę, mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_08-2008

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Meksykańska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować