Pasta z makreli

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Jestem uczennicą liceum. W wolnych chwilach chętnie przygotowuję coś smacznego do jedzenia.Pastę z makreli lubi cała moja rodzina.

Składniki:

  • ● 1 wędzona makrela
    ● 1 nieduża cebula
    ● 2 jajka
    ● 3 korniszony
    ● łyżeczka pieprzu ziołowego
    ● łyżeczka musztardy
    ● łyżka majonezu
    ● sól
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Z makreli dokładnie usuwamy
    ości, a mięso rozdrabniamy
    i wkładamy do salaterki.
    Jajka gotujemy na twardo,
    studzimy i obieramy ze skorupek.
    Obraną cebulę, korniszony
    i jajka kroimy w drobną
    kostkę i dodajemy do ryby.
    Dokładnie mieszamy.
  • 2. Przyprawiamy pieprzem
    ziołowym i solą. Na koniec
    dodajemy musztardę i majonez.
    Ucieramy. Pastą smarujemy
    pieczywo.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Notka redakcyjna

PPWS_01-2010

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wędzenie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować