Pasta jajeczna z szynką i kiszonym ogórkiem

4.49 (176 ocen)

  • 10 min

Doskonała jako przystawka do chlebka lub krakersów na wszelkie imprezy, a także na pożywne śniadanie lub kolację.

  • 10 min

Składniki:

  • -4 ugotowane na twardo jaja
    -3 plastry szynki
    -1 duży kiszony ogórek
    -1 mała cebulka
    -2 łyżki majonezu
    -sól i pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.49 (176 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z szynką i kiszonym ogórkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka obieramy, rozdrabniamy i wrzucamy do miseczki. Dodajemy pokrojone w kostkę szynkę, cebulkę i ogórki.
  • 2. Dodajemy majonez i dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Nabiał Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie Drugie śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować