Pasta jajeczna z kiszonym ogórkiem

5 (158 ocen)

  • 20 min

Jajka, w poszukiwaniu smaków!

  • 20 min

Składniki:

  • 4 jajka
    100g sera żółtego
    1 ogórek kiszony
    2 łyżki majonezu
    1 łyżka śmietany
    Pieprz
Wystaw ocenę:

5 (158 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta jajeczna z kiszonym ogórkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ugotowane na twardo jajka zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, razem z serem żółtym. Ogórka kiszonego razem ze skórką, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki połączyć razem, doprawić pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować