Bogactwo smaku tej potrawy tkwi w przyprawach, a najważniejsza w tym daniu jest właśnie kolendra. Zmielone ziarna kolendry nadają mięsu wspaniały smak, jeśli ktoś posiada świeżą kolendrę to proponuję dodać nieco posiekanej do sosu – na pewno będzie pysznie.
Użytkownik Mysiunia
w dniu 11.04.2016 10:06 opublikował przepis:
Dzięki pokrzywom możemy uzyskać zaskakujący, intensywny kolor zielony, który pięknie wygląda na talerzu. Robiłam zupy krem z brokuła, czy zielonego groszku, ale nigdy nie udało mi się uzyskać tak ładnego efektu kolorystycznego : )
Użytkownik Mysiunia
w dniu 11.04.2016 09:42 opublikował przepis:
Tort ten zrobiłam z okazji 23 urodzin mojego Narzeczonego : ) Nieskromnie dodam, że to najlepszy tort jaki kiedykolwiek zrobiłam :) wszystkim bardzo smakował :)
Użytkownik Mysiunia
w dniu 09.02.2015 14:35 opublikował przepis:
Na zbliżające się Walentynki proponuję takie oto bardzo proste w przygotowaniu muffinki. W środku miła niespodzianka – delikatny i słodki budyń czekoladowy.
Użytkownik Mysiunia
w dniu 06.02.2014 19:52 skomentował: