Truskawki z gorgonzolą i orzechami

0 (0 ocen)

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Pyszna i delikatna przekąska. Obowiązkowo z kieliszkiem dobrego wina

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - truskawki (średniej wielkości): 10 sztuk
    - gorgonzola łagodna: 100 gramów
    - orzechy włoskie: 50 gramów
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Truskawki z gorgonzolą i orzechami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Truskawki myjemy, usuwamy szypułki, osuszamy. Z sera plaśniowego formujemy małe placuszki i otulamy nimi truskawki. Obtaczamy je w posiekanych orzechach włoskich i nadziewamy na patyczki. Schładzamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Truskawki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Komunia Walentynki Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować