Tost ze smażoną gruszką i parówką

4.5 (2 ocen)

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Na treściwe i smaczne śniadanko!

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • - kromka pieczywa tostowego: 1 sztuka
    - gruszka: 0.5 sztuki
    - parówka cielęca: 1 sztuka
    - masło: 1 łyżka
    - olej: 1 łyżka
Wystaw ocenę:

4.5 (2 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Tost ze smażoną gruszką i parówką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Parówkę ponacinać "w kratkę" na patelni rozgrzać olej i podsmażyć ja ze wszystkich stron na złoty kolor.Gruszkę pokroić na plasterki,rozgrzać na patelni masło i podsmażyć z każdej strony po 5min.W tosterze upiec tost,na tost wyłożyć gruszkę.Podawać parówkę i tost na talerzu z sałatą.
    SMACZNEGO!!!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować