Tatar serowy

0 (0 ocen)

  • 30 min

Idealnie nadaje się do kulek mięsnych, grubych paluszków lub krakersów.

  • 30 min

Składniki:

  • 1 mała szalotka
    2 ogórki konserwowe
    30 dag sera topionego
    5-6 łyżek mleka
    3 łyżki startego parmezanu
    1 łyżeczka mielonej papryki
    1 łyżka posiekanej natki pietruszki
    sól
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Sosy

Tatar serowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Szalotkę obieramy i drobno siekamy, ogórki kroimy w drobna kostkę.
  • 2. Ser ucieramy z mlekiem, dodajemy ogórki, szalotkę, natkę i parmezan, doprawiamy solą i papryką mieszamy .( przed dodaniem soli skosztujcie być może nie trzeba będzie jej dodawać )
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

4.5 (181 ocen)

Tatar z udźca wołowego

To może cię zainteresować